Tagfelvételi kérelem

Mielőtt jelentkezel, kérjük, ismerd meg az egyesület alapszabályát! Elolvasható itt.

Nyomtatványok:
Ha magánszemélyként szeretnél belépni a HUBBY-ba, az első lépés a Tagfelvételi kérelem kitöltése. Innen elérhető pdf formátumban, de kérheted emailen is a hubbyinfo@gmail.com email címről. A jelentkezéshez csatolnod kell szakmai önéletrajzod és az Elfogadói nyilatkozatot, ami elérhető innen.

Ha szervezetként (jogi személy) szeretnél tag lenni, akkor a Tagfelvételi kérelmet innen töltheted le. A jelentkezéshez ebben az esetben csatolnod kell szervezet bemutatását és az Elfogadói nyilatkozatot, ami elérhető innen.

Ajánlók:
A Tagfelvételi kérelmen két alapító vagy rendes tag ajánlásának kell szerepelnie, a kérelmet az Elnökség hagyja jóvá. 

Beküldés postán:

Az aláírt jelentkezési lapot, illetve az egész pakkot (tagfelvételi kérelem, szakmai önéletrajz, elfogadói nyilatkozat) az alábbi postacímre várjuk: PIM, 1053. Budapest, Károlyi u. 16.

Beküldés elektronikusan:
A jelentkezést elküldheted elektronikus úton is az hubbyinfo@gmail.com címre, ebben az esetben az aláírt dokumentumokat és a szakmai önéletrajzot kérjük, szkenneld be előtte. Természetesen elég vagy postai vagy elektronikus úton eljuttatni a hozzánk a dokumentumokat.

Elbírálás:
A kérelmeket az Elnökség bírálja el. Az elbírálásig szíves türelmedet kérjük.

Tagság:
Ha felvételt nyersz a szövetségbe, arról e-mailen és levélben is értesítést küldünk. A tagdíj 2016-tól évi 3000 Ft, ami banki átutalással is rendezhető a HUBBY 11712059-21180956 bankszámlájára utalva, a közlemény rovatba kérjük írjátok be, hogy éves tagdíj.

Minden tagot kérünk, hogy ha bármelyik elérhetősége megváltozik, arról értesítsen minket, hogy folyamatosan informálni tudjuk a szervezetet érintő változásokról, rendezvényeinkről, kiadványainkról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése